First Report

View previous topic View next topic Go down

First Report

Post by jbbtex on Wed Jun 05, 2013 12:43 pm

I have just one issue. When I change update interval and then tap Save Settings, the app says shutting down gps. This screen continues with the animation running for a considerable amount of time. I can tap GPS and the "shutting down gps" goes away, but when I return to the setting page, my changes are gone.

Now, as far as tracking and updating Snevl, that all worked great.

jbbtex

Posts : 11
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: First Report

Post by Admin on Wed Jun 05, 2013 1:40 pm

My guess is that you are using a 3gs. I will have to get my hands on one to do some testing. It may have to do with how the 3gs handles app storage.
avatar
Admin
Admin

Posts : 68
Join date : 2013-06-05

View user profile http://dageek.forumotion.com

Back to top Go down

Re: First Report

Post by Admin on Wed Jun 05, 2013 1:59 pm

jbbtex wrote:I have just one issue. When I change update interval and then tap Save Settings, the app says shutting down gps. This screen continues with the animation running for a considerable amount of time. I can tap GPS and the "shutting down gps" goes away, but when I return to the setting page, my changes are gone.

Now, as far as tracking and updating Snevl, that all worked great.
Questions:
1. On the initial install everything works correct?
2. If you reboot your phone are your settings still there?

I am trying to get my hands on a 3gs right now. I think thats the problem as it handled app storage very different.
avatar
Admin
Admin

Posts : 68
Join date : 2013-06-05

View user profile http://dageek.forumotion.com

Back to top Go down

Re: First Report

Post by jbbtex on Wed Jun 05, 2013 2:25 pm

I'm using a 4S, iOS 6.1.3

On initial install everything was fine.

On reboot settings are still there.

The only changes I'm trying to make are Update Interval ( to 2 minutes) and Start GPS on manual launch (to on).

jbbtex

Posts : 11
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: First Report

Post by Admin on Wed Jun 05, 2013 3:14 pm

jbbtex wrote:I'm using a 4S, iOS 6.1.3

On initial install everything was fine.

On reboot settings are still there.

The only changes I'm trying to make are Update Interval ( to 2 minutes) and Start GPS on manual launch (to on).

Just put up build 1.5.7. Should be fixed in there. Let me know!
avatar
Admin
Admin

Posts : 68
Join date : 2013-06-05

View user profile http://dageek.forumotion.com

Back to top Go down

Re: First Report

Post by jbbtex on Wed Jun 05, 2013 3:39 pm

That works, thanks.

jbbtex

Posts : 11
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: First Report

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum