Version 1.6.9

View previous topic View next topic Go down

Version 1.6.9

Post by jbbtex on Tue Jun 25, 2013 9:48 am

Have had the app stop updating a couple of times after being in the same location for more then 12 hours. My settings are timed updates every 10 minutes when not plugged in and every 500 meters when plugged in.

Anyone else seeing this?

jbbtex

Posts : 11
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Jayman13 on Tue Jun 25, 2013 11:31 am

I have the app running distance when plugged in on both my and my wife's phone. For me it seems to be working but as above it did stop reporting after a couple of days before. My wife's however stops after only a couple of hours and i have to go into the app, save settings and restart gps to get it started again. Not sure if this is her phone which is an iphone 5 or because I have 2 badges on Snevl being tracked...

Jayman13

Posts : 51
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Gogs on Wed Jun 26, 2013 8:20 am

Working ok here on two phones simultaneously.

Am I right in thinking it requires either G3 or Internet to connect and cannot connect using non 3G mobile data?
avatar
Gogs

Posts : 27
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Jayman13 on Wed Jun 26, 2013 9:05 am

I'm still getting the update bug with distance when plugged in on my phone. I haven't confirmed that issue on my wife's phone yet.

Jayman13

Posts : 51
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Jayman13 on Wed Jun 26, 2013 3:53 pm

Yeah, it's definitely showing the samw update bug with my wife phone. Has anyone else seen this? Where the HS log shows the app updating every 2-3 secs even though the phone is unplugged when you have distance when plugged in on?

Jayman13

Posts : 51
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Gogs on Thu Jun 27, 2013 5:23 am

Jayman13 wrote:Yeah, it's definitely showing the samw update bug with my wife phone.  Has anyone else seen this?  Where the HS log shows the app updating every 2-3 secs even though the phone is unplugged when you have distance when plugged in on?
I'll change the settings on my phone to "distance when plugged in" and check.

I presume you have "use distance instead of time" switched off.
avatar
Gogs

Posts : 27
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Jayman13 on Thu Jun 27, 2013 6:59 am

Yup. Distance instead of time is switched off. You might have to leave those settings on for a couple of days to catch the bug if it happens.

Jayman13

Posts : 51
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Gogs on Mon Jul 01, 2013 1:37 pm

Jayman13 wrote:Yup.  Distance instead of time is switched off.  You might have to leave those settings on for a couple of days to catch the bug if it happens.
That's four days and your bug has not appeared.

Strange one!
avatar
Gogs

Posts : 27
Join date : 2013-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 1.6.9

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum